Slider

DESPRE NOI


Sc Nello Construct SRL este compania dumneavoastră de încredere, specializată în finisarea celor mai complexe soluții pentru lucrări de construcții în Turda. Suntem prezenți pe piața din România din anul 2005, timp în care experiența acumulată și zecile de lucrări realizate cu succes, ne-au plasat în categoria celor mai bune firme de construcții din Turda, care promovează calitatea atât din punct de vedere al execuției proiectului cât și a materialelor folosite. Obiectivul nostru este să vă depășim așteptările, asigurând întotdeauna servicii de construcții de înaltă calitate pentru cele mai exigente gusturi ale clienților noștri. Ne-am concentrat resursele pentru a vă oferi cele mai bune oportunități, folosind materiale de construcții premium pentru a contribui la rezistența și calitatea construcțiilor noastre. Ne adaptăm cu profesionalism cerințelor dumneavoastră și reușim să răspundem cu promptitudine la toate provocările ce ar putea apărea în meseria noastră. Considerăm că interacțiunea cu clienții ne clădește baza unui proiect de succes, astfel, puteți avea certitudinea că transparența și comunicarea între noi și dumneavoastră va fi prezentă pe tot parcursul lucrărilor. Pentru mai multe informații despre proiectul dumneavoastră, nu ezitați să ne contactați!

SERVICII
14
ECHIPA
50
PROIECTE
150
EXPERIENTA
10

Nello Construct se bazează în primul rând pe transparență. Considerăm că succesul pentru o construcție reușită, fie că este proiect de construcții pentru casă, clădiri de birouri, construcții civile sau construcții industriale, este determinată de relația de încredere și reciprocitate pe care o avem cu clienții noștri. Echipa Nello Construct este formată din profesioniști, având o atitudine deschisă și onestă față de clienții noștri. Ei și-au dovedit meritul în firma noastră prin cunoștințe concrete de specialitate, abilități remarcabile și o atenție desăvârșită la detaliile care fac diferența într-un proiect de construcții. Ne desfășurăm activitatea în condiții de maximă siguranță și securitate, atât pentru echipa noastră cât și pentru mediul înconjurător, reușind astfel să dezvoltăm construcții ample executate cu exactitate pe cerințele dumneavoastră.

Profesionalismul, seriozitatea, promptitudinea și experiența noastră sunt doar câteva principii pentru care, Nello Construct, firma specializată de construcții din Turda este un partener de încredere, productiv și eficient pentru proiectul dumneavoastră.

Suntem încântați să vă răspundem la toate întrebările. Contactați-ne, iar noi vă vom dezvolta un plan complex pentru furnizarea celor mai optime soluții de construcție. | CONTACT